Weboldal » Costella

Costella.hu
[ Costella.hu ]
Főoldal
[ Főoldal ]
Szolgáltatások aloldal
[ Szolgáltatások aloldal ]
404-es oldal
[ 404-es oldal ]

Ügyfél

Costella

A projekt

Sokszor még meglepően nagy cégeknél is jellemző, hogy nem fordítanak kellő figyelmet a weboldal minőségére. Hol egy szabad forráskódú keretrendszerrel dobnak össze egy weboldalt (csak mert már a névjegyükre rányomtattak egy webcímet is). Van olyan is, aki a webes szakember munkáját szeretné megspórolni, így egy "jó ismerőshöz" fordulva terveztetik meg azt a felületet, amivel az érdeklődők legelőször szembesülni fognak.

Aztán egy idő után a weboldalon már nem oldható meg minden igény, mert a rendszer korlátozott, esetleg elavult, vagy rosszabb esetben már maga az informatikus ismerős sem érhető el.

Egy hasonló forgatókönyv után került hozzánk a Costella weboldala. Több hónapos, sőt éves karbantartás után megérett az igény a cégnél, hogy a weboldalt új alapokra helyezzük. Az oldalt újraterveztük grafikailag, illetve egy teljesen új motort kapott a dizájn mögé. A weboldal forrás kódját az ügyfél kérésére a keresőrobotokra hegyeztünk ki. Végeredményben - ha nem is egyik napról a másikra - de a weboldal stabilan az első találati oldalon jelenik meg a pénzbehajtás és követeléskezelés kulcsszavakra! Szép példája annak, hogy tartalmában egyszerű, bemutatkozó jellegű oldal is lehet jól átgondolt, megtervezet és ütős.

Ugrás a weboldalra »
Kérjen ajánlatot »
© 2006 - 2019 WebDeb Minden jog fenntartva
Készítette: